Automatische satelliet antenne

Via een automatische satelliet antenne van Rian B.V. ontvangt u nu de beste kwaliteit digitale televisie en internet. U heeft altijd een schotelantenne of satelliet schotel nodig om dit signaal te kunnen ontvangen. Bij Rian B.V. vindt u een uitgebreid aanbod van automatische satelliet antennes die u direct kunt bestellen. Erg handig wanneer u op vakantie ook lekker televisie wilt kunnen kijken.

Ontvang uw favoriete zenders heel eenvoudig met een automatische satelliet antenne

Het voordeel van een automatische satelliet antenne is dat deze apparatuur zelf naar de dichtstbijzijnde bruikbare satelliet gaat zoeken. Dit scheelt u veel tijd en gedoe op vakantie; u bent immers voor uw rust op vakantie! Het signaal van de satelliet is in heel Europa te ontvangen. Zo bent u zonder veel gedoe ook op vakantie bereikbaar. Mis dus niets van uw favoriete televisieprogramma’s met onze automatische satelliet antenne.

Service op maat in onze winkel

Heeft u al een satelliet antenne, maar wilt u graag profiteren van de voordelen van onze automatisch antenne? Kom dan langs bij onze winkel in Waalre en wij kunnen u hierbij helpen. Ook verzorgen wij onze klanten altijd van een passend advies. Wij staan niet voor niets bekend om onze hoge kwaliteit producten en goede service.

Waarom Rian BV?

N

Fabrikant, importeur en distributeur van satelliet apparatuur

 

N

Altijd de beste kwaliteit en service

 

N

Digitale televisie, telefoon & internet

Neem contact op

Rian BV

Rian BV
Bergstraat 25
5581 BL Waalre
Tel: 040 – 2213656
Fax: 040 – 2216122