Digitale televisie caravan

Voor het verzorgen van digitale televisie, internet en/of VoIP telefonie in uw eigen caravan, schakelt u de hulp in van Rian B.V. Al jarenlang zijn wij actief in deze branche en daarom zijn we inmiddels al zeer ervaren in ons vakgebied. En u kunt hiervan profiteren. We helpen u dan ook graag verder.

Hoe is digitale televisie in uw caravan te realiseren?

Nooit meer een spannende wedstrijd of programma missen met prachtige digitale televisie in uw caravan of boot. Hoe wordt dit mogelijk gemaakt? Digitale televisie in de caravan of boot ontvangt u via een schotelantenne die het signaal ontvangt. Ook is het mogelijk om in HD te kijken; daarvoor is wel een HD ontvanger nodig die u ook bij ons kunt bestellen. U bent bij Rian B.V. altijd aan het juiste adres voor al uw satelliet en netwerk apparatuur.

Meerdere Canal Digitaal pakketen beschikbaar

Bij Rian B.V. zijn wij van mening dat luxe en vakantie best hand in hand kunnen gaan. Waarom zou u op vakantie in de caravan of boot niet lekker televisie kunnen kijken? Wij hebben daarom 4 heel gemakkelijk af te stellen kleine campingsets ontwikkeld en geproduceerd; EISS 42cm – 55cm – 65cm – vlakschotel – en Triax adapter. Binnen een minuut heeft U beeld en de 65cm is zelfs helemaal in Albufeira in Portugal met goed resultaat uitgetest op de Nederlandse Astra 23 HD kanalen.

Heeft u interesse? Bel ons dan meteen op het telefoonnummer: 040- 2213656!

Waarom Rian BV?

N

Fabrikant, importeur en distributeur van satelliet apparatuur

 

N

Altijd de beste kwaliteit en service

 

N

Digitale televisie, telefoon & internet

Neem contact op

Rian BV

Rian BV
Bergstraat 25
5581 BL Waalre
Tel: 040 – 2213656
Fax: 040 – 2216122