Gemeenschappelijke satelliet ontvangst

Veel woningcorporaties maken in nieuwe gebouwen of flats steeds vaker gebruik van een gemeenschappelijke satelliet ontvangst, bij Rian B.V. ook wel G.S.O. genoemd. Dit is niet voor niets. In een gebouw met veel bewoners is het alternatief om aparte schotelantennes te plaatsen. Op deze manier wordt een pand echter helemaal volgebouwd met satellietschotels die het uiterlijk niet ten goede komen. Kies daarom voor een gemeenschappelijke satelliet ontvangst (G.S.O.) en laat dit over aan Rian B.V.

Kies voor gemak, kies voor gemeenschappelijke satelliet ontvangst

Wanneer wij een G.S.O. bij uw pand plaatsen, streven wij ernaar om in totaal 8 schotels te plaatsen. Deze schotels zetten wij centraal neer, zodat iedereen in het gebouw dezelfde kwaliteit ontvangst kan verwachten. Met deze 8 schotels kan er gebruik worden gemaakt van 4 satellieten:

  • Nederland, Duitsland en Engeland
  • Europa en Azië
  • Turkije
  • Midden Oosten

Zo kan iedereen in een gebouw, ongeachte iemands nationaliteit, kijken naar gewenste televisiezenders. Heel veel aparte schotels zijn daarom niet alleen ontsierend, maar ook gewoon onnodig. Omdat iedereen in het gebouw zo tevreden gesteld kan worden, is de aankoop van een gemeenschappelijke satelliet ontvangst voor een woningcorporatie slechts een kleine investering.

Bestel de G.S.O. direct

Wilt u nog wat aanvullende informatie over onze gemeenschappelijke satelliet ontvangst? Of wilt u graag weten of dit ook bij uw pand kan worden geïnstalleerd? Bel ons dan op het telefoonnummer: 040- 2213656. Wij staan voor u klaar.

Waarom Rian BV?

N

Fabrikant, importeur en distributeur van satelliet apparatuur

N

Altijd de beste kwaliteit en service

N

Digitale televisie, telefoon & internet

Neem contact op

Rian BV

Rian BV
Bergstraat 25
5581 BL Waalre
Tel: 040 – 2213656
Fax: 040 – 2216122