Internet via satelliet

Met satelliet apparatuur kunt u internet via de satelliet ontvangen en dat kunt u eenvoudig realiseren bij Rian B.V. Internet via een satelliet kan erg handig zijn voor gebieden waar een vaste internetverbinding niet mogelijk is. Veel mensen maken ook gebruik van satellietverbindingen wanneer ze op vakantie gaan. Dit is vaak te herkennen aan de grote satelliet schotels bovenop de caravan of kamper. Op deze manier kunt u ook op vakantie online blijven.

Internet via de satelliet: dé oplossing voor gebieden zonder vaste internetverbinding

Als u op vakantie gaat naar een buitengebied, dan wilt u natuurlijk goed bereikbaar zijn voor de thuisblijvers. Internet via de satelliet is hier de perfecte oplossing voor. Doordat er nu internet via de satelliet kan worden ontvangen, kunt u ook op het platteland in Frankrijk gebruikmaken van snel en stabiel internet. De satellietschotel is leverbaar als vaste uitvoering voor een vakantiehuisje, of als automaat voor op een camper of caravan. Deze zoekt dan automatisch de satelliet voor internet zowel als televisie. Ook leveren wij deze sets voor Professionele toepassingen zoals Politie, Brandweer en Televisiestations. De schotels zijn eenvoudig te installeren zodat u direct internet heeft op uw vakantiebestemming.

Interesse in snel internet waar dan ook?

Gaat u op vakantie in een buitengebied en wilt u graag internet via de satelliet ontvangen? Bel ons dan op het telefoonnummer: 040- 2213656 en wij helpen u direct verder!

Waarom Rian BV?

N

Fabrikant, importeur en distributeur van satelliet apparatuur

 

N

Altijd de beste kwaliteit en service

 

N

Digitale televisie, telefoon & internet

Neem contact op

Rian BV

Rian BV
Bergstraat 25
5581 BL Waalre
Tel: 040 – 2213656
Fax: 040 – 2216122