Categories

WM-T45 TWIN MARINE DOME

De Wavefield Marine Dome Antenna is een volautomatisch volgschotel satelliet tv systeem. Dit systeem is daarmee geschikt voor satelliet tv kijken aan boord van uw boot, schip of jacht op alle binnen en buitenwateren in (bijna) heel Europa. Middels het automatische volgsysteem wordt de satelliet gevolgd en houdt deze rekening met de deining van het water. Vanwege de snelheid is dit systeem daarmee geschikt voor gebruik zowel op binnenwateren en buItenwateren.

De schotel heeft een diameter van 45 cm en is daarmee geschikt voor de ontvangst van Joyne Tv, en nog veel meer.
Uitgevoerd met een twin lnb voor gebruik van 2 ontvangers.

Geschikt voor satelliet tv kijken op zee met het automatische trackingsysteem

Het in eigen huis ontwikkelde algoritme, het geavanceerde mechanische ontwerp, de ingebouwde GPS functie en de zeer gevoelige gyro maken het mogelijk dat er een vergrendeling op de gewenste satellietpositie plaatsvindt.Betere signaalopbrengst prestaties dan vergelijkbare antennes van andere merken

Door gebruik te maken van eigen ontwikkelde LNB- en RF-verwerkingscomponenten, biedt deze Wavefield TVRO satelliet tv antenne de beste ontvangstkwaliteit en maximale antenneprestaties.

brochure

WM-T60

TWIN UITVOERING IN 60 CM.
OOK LEVERBAAR IN 75CM


WM-Q45 QUAD MARINE DOME

De Wavefield Marine Dome Antenna is een volautomatisch volgschotel satelliet tv systeem. Dit systeem is daarmee geschikt voor satelliet tv kijken aan boord van uw boot, schip of jacht op alle binnen en buitenwateren in (bijna) heel Europa. Middels het automatische volgsysteem wordt de satelliet gevolgd en houdt deze rekening met de deining van het water. Vanwege de snelheid is dit systeem daarmee geschikt voor gebruik zowel op binnenwateren en butenwateren.

De schotel heeft een diameter van 45 cm en is daarmee geschikt voor de ontvangst van Joyne Tv, en nog veel meer.
Daarnaast heeft deze een quad lnb waardoor er met 4 ontvangers gewerkt kan worden.

Geschikt voor satelliet tv kijken op zee met het automatische trackingsysteem

Het in eigen huis ontwikkelde algoritme, het geavanceerde mechanische ontwerp, de ingebouwde GPS functie en de zeer gevoelige gyro maken het mogelijk dat er een vergrendeling op de gewenste satellietpositie plaatsvindt. Deze Wavefield antenne is dan ook wereldwijd inzetbaar.Betere signaalopbrengst prestaties dan vergelijkbare antennes van andere merken

Door gebruik te maken van eigen ontwikkelde LNB- en RF-verwerkingscomponenten, biedt deze Wavefield TVRO satelliet tv antenne de beste ontvangstkwaliteit en maximale antenneprestaties.


WM-Q60

UITVOERING IN 60CM QUAD
OOK LEVERBAAR IN 75CM


Inland Cargo ship VSAT

2 assig 60CM QUAD televisie volgsysteem voor binnenvaart schepen met GPS of KU internet Astra 2connect.

Het systeem is geplaatst in een waterdichte dome en wordt geleverd met montagemateriaal, dempingskussen en kabels.
Een montage mast en/of benodigde trilling demping rubbers zijn als extra leverbaar.
Het systeem heeft behalve de twee assige motoren voor de horizontale en verticale bewegingen ook een skew motor, waardoor het als een 3 assig systeem werkt, en drift en kantel bestand is.
Het is echter niet snel genoeg voor echte off-shore of snelle speedboten.

De slimmigheid zit in de software welke automatisch blijft kijken op de plaats waar de satelliet verwacht wordt, en krijgt hij binnen enkele seconden geen signaal gaat hij zoeken binnen 3 graden in zowel het horizontale als het verticale veld. Dat wordt na enkele seconden telkens met 3 graden uitgebreid, totdat hij binnen 30 graden niets vindt en dan helemaal rond gaat draaien.
Op die manier heeft hij altijd binnen de snelst mogelijke tijd het signaal weer terug, zelfs als het schip draait onder een brug door.
Vindt hij niets gaat hij via de GPS weer zoeken in de juiste richting.

Voor de werking download de engelse manual.

pricelist
manual

INTELLIAN V SAT MEDIATOR V 60 G

voor meer informatie zie internet via satelliet.

V sat mediator
Footprint 9 East

Couldn't execute query: err=Field 'user' doesn't have a default value