Satelliet antennes bestellen

Kies Rian B.V. om heel eenvoudig en snel de beste satelliet antennes te bestellen. Wij zijn zowel fabrikant als importeur en distributeur van allerlei soorten satellietapparatuur. Zo hebben we speciale satellietsets, satellietontvangers, satellietschotels & -antennes en schotelaccessoires. Door onze ruime ervaring in de satellietbranche, hebben wij onze klanten service op maat te bieden.

Ook als dealer of installateur satelliet antennes bestellen bij Rian B.V.

Onze website is niet alleen voor consumenten geschikt om satelliet antennes te bestellen, maar ook voor u als dealer of installateur in de consumentenelektronicabranche! Zo kunt u heel voordelig een groot aantal satelliet antennes bij ons bestellen.

Dealercode op de website

U kunt zich via onze website als dealer of installateur aanmelden. Daarvoor vragen wij u een kopie van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel naar ons te faxen of te e-mailen. Op deze manier kunnen we u in ons systeem als bedrijf registreren. U zult van ons een dealercode ontvangen die u op onze website kunt gebruiken om in te loggen. Als u vragen heeft over deze procedure, dan kunt u ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken op het telefoonnummer: 040- 2213656. Ook bent u van harte welkom om onze winkel in Waalre te bezoeken.

Waarom Rian BV?

N

Fabrikant, importeur en distributeur van satelliet apparatuur

 

N

Altijd de beste kwaliteit en service

 

N

Digitale televisie, telefoon & internet

Neem contact op

Rian BV

Rian BV
Bergstraat 25
5581 BL Waalre
Tel: 040 – 2213656
Fax: 040 – 2216122