Wij leveren aan de volgende branches

Onze internet en televisie oplossingen zijn breed inzetbaar. Van offshore tot horeca, van wind- en zonneparken tot detailhandel. Wij kijken altijd samen met de klant naar de behoefte en mogelijkheden. Wij ontzorgen u op het gebied van Internet en TV waardoor bedrijven zich kunnen focussen op hen kernactiviteiten. Kijk hieronder wat wij voor de verschillende sectoren kunnen leveren.

RIAN sectoren
Branches

Onze oplossingen zijn voor...

Maritiem

Internet is cruciaal, wij realiseren dit voor u, ongeacht uw locatie!Het hebben van een betrouwbare internetverbinding is essentieel voor bedrijven in de maritieme en offshore-industrie. Of het nu gaat om communicatie met het vasteland, het versturen van rapporten of het bijhouden van realtime data, een betrouwbare internetverbinding is van groot belang.

RIAN biedt oplossingen voor maritieme en offshore internetverbindingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van satellietinternet, mobiel internet en SD-WAN-technologie. Door deze oplossingen kunnen bedrijven op afgelegen locaties toch gebruikmaken van betrouwbare en snelle internetverbindingen. RIAN zorgt er zo voor dat bedrijven in de maritieme en offshore-industrie hun activiteiten kunnen blijven uitvoeren zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over hun internetverbinding.

Offshore platform

Hospitality

Gasten zoeken actief naar een een verblijf met een goede Wifi en TV oplossing, laat deze kans niet liggen.

Voor de hospitality markt is televisie een essentieel onderdeel van de gastervaring. Het is dan ook van groot belang dat het tv-signaal op elk moment van de dag beschikbaar is en van goede kwaliteit. RIAN begrijpt dat als geen ander en biedt daarom hoogwaardige tv-oplossingen voor de hospitality branche.

Door gebruik te maken van onze diensten bent u verzekerd van een stabiele en betrouwbare tv-verbinding voor uw gasten. Of het nu gaat om een klein hotel of een groot resort, onze oplossingen zijn schaalbaar en kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Daarnaast bieden wij volledige ontzorging, zodat u zich kunt focussen op uw gasten en uw core business. Kies voor RIAN en bied uw gasten de beste tv-ervaring die er is.

IPTV Businesses

Recreatie

Gasten zoeken actief naar een verblijf met een goede TV en internetoplossing.

Een goede internetverbinding en TV-beleving zijn van cruciaal belang voor recreatieparken om een hoogwaardige gastervaring te bieden. Moderne gasten verwachten naadloze internettoegang om verbonden te blijven met hun digitale wereld en om te genieten van online entertainment. Met een betrouwbare internetverbinding kunnen gasten gemakkelijk communiceren, hun vakantie-ervaringen delen en informatie opzoeken over lokale bezienswaardigheden.

Daarnaast draagt een gevarieerd en interactief TV-aanbod bij aan de ontspanning en entertainment van gasten tijdens hun verblijf. Of het nu gaat om het streamen van favoriete programma's of het kijken naar actuele evenementen, een goed functionerende TV-beleving verbetert de tevredenheid van gasten en versterkt de aantrekkingskracht van het recreatiepark. Door te investeren in hoogwaardige internet- en TV-services, kunnen recreatieparken een onvergetelijke en moderne gastervaring bieden, waardoor ze zich kunnen onderscheiden in een competitieve markt.

TV en Internet recreatie

Windparken

Windmolens die offline gaan kosten geld.

Een goede internetverbinding is van essentieel belang voor windmolenparken om efficiënte en veilige operaties te waarborgen. Met de opkomst van slimme technologieën en geavanceerde bewakingssystemen spelen snelle en betrouwbare internetverbindingen een cruciale rol bij het verzamelen en analyseren van real-time gegevens van de windturbines. Deze gegevens zijn essentieel voor het monitoren van de prestaties, het detecteren van mogelijke storingen en het plannen van onderhoudsactiviteiten.

Bovendien kunnen goed verbonden windmolenparken profiteren van geautomatiseerde controles en optimalisatieprocessen, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en kostenbesparingen. Een sterke internetconnectiviteit stelt windmolenparken in staat om hun duurzame energieproductie te optimaliseren en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Sector windparken, internet altijd online, redundant

Bouwlocaties

Een goede verbinding is essentieel voor efficiënte communicatie en het optimaliseren van bouwprocessen.

Een betrouwbare internetverbinding op bouwlocaties speelt een cruciale rol in het moderniseren en optimaliseren van de bouwprocessen. Met snel en stabiel internet kunnen bouwteams effectief communiceren, plannen en gegevens delen in real-time, waardoor de samenwerking tussen teams wordt verbeterd en besluitvorming wordt versneld. Het stelt bouwbedrijven in staat om toegang te krijgen tot cloud-gebaseerde tools en bouwmanagementsoftware, wat resulteert in efficiëntere projectplanning, kostenbeheersing en nauwkeurige gegevensanalyse.

Bovendien vergemakkelijkt goed internet op bouwlocaties de integratie van Internet of Things (IoT)-technologieën, waardoor sensoren en slimme apparaten worden ingezet om bouwprocessen te automatiseren en de veiligheid te verbeteren. Al met al draagt een goed internet op bouwlocaties bij aan een verhoogde productiviteit, verbeterde bouwkwaliteit en een gestroomlijnde bouwervaring.

Tijdelijk internet building

Healthcare

Een goede en stabiele TV ervaring is cruciaal voor patiënten!

RIAN heeft een sterke focus op het leveren van geavanceerde TV-entertainment oplossingen in de gezondheidszorgsector. Met hun op maat gemaakte TV-services kunnen ziekenhuizen en zorginstellingen een scala aan informatieve en entertainment content bieden aan patiënten en bezoekers. Van educatieve programma's tot ontspannende shows, RIAN's TV-oplossingen dragen bij aan het creëren van een comfortabele en aangename sfeer voor patiënten tijdens hun verblijf. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zorgt RIAN ervoor dat zorginstellingen naadloos kunnen genieten van een divers en boeiend aanbod van TV-content, waardoor ze een positieve impact kunnen hebben op de algehele patiëntenzorg ervaring.

TV in de zorg
Deze bedrijven gingen u al voor.
Jack-up Platforms
Eurus EnergyEnercon Energy for the worldDoverfuelingsolutions
Connectiviteit voor uw bedrijf

Start vandaag met IPTV

Plan een call om vrijblijvend te bespreken wat uw opties zijn.

Back to top