Zakelijke IPTV

RIAN's IPTV (Internet Protocol Television) is de ultieme TV-oplossing die een meeslepende kijkervaring naar je vingertoppen brengt. Met RIAN's IPTV kun je genieten van een uitgebreid aanbod van live tv-kanalen en exclusieve programma's in prachtig high definition, allemaal gestreamd rechtstreeks naar je apparaat via je internetverbinding. Zeg vaarwel tegen traditionele kabeltelevisie en omarm de toekomst van entertainment met RIAN's IPTV.

Hospitality TV

Één partij voor al uw zakelijk TV services

Custom

De content die wij leveren middels internet is customizable. Denk hierbij aan een infokanaal of een uitstraling in uw huisstijl. Verhoog de beleving van uw gasten!

Eigen content

RIAN heeft de televisie rechten van een groot aantal omroepen in huis. Hierdoor ben je niet afhankelijk van de grote aanbieders, maar kun je bij ons alles afnemen.
ticketsysteem rian

SLA

Wij bieden een robuuste televisie oplossing. Wij leggen dit graag vast met u middels een SLA waarin afspraken worden vastgelegd om alles duidelijk en inzichtelijk te houden.

Expertise

Al jaren zijn wij de expert op het gebied van televisiesignalen. Van schotel tot glasvezel wij hebben de expertise in huis om u van dienst te kunnen zijn.

Voordelig

Omdat wij zelf de rechten voor televisie content bezitten kunnen wij de signalen veelal voor een voordelig tarief leveren.

Flexibel

Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan één netwerkstructuur. Of u nu Coax, utp of alleen wifi op locatie heeft, wij zoeken een oplossing.

Integratie

Wij zorgen voor een vlekkeloze integratie van de content op uw bestaande infrastructuur. En zorgen dat deze volledig beheerbaar wordt opgeleverd aan de klant.

Hoe werkt het?

Veelgestelde IPTV vragen

Wat is zakelijke IPTV en hoe verschilt het van traditionele televisie?

Zakelijke IPTV is een moderne televisieoplossing waarbij televisie-uitzendingen worden verzonden via een IP-netwerk in plaats van traditionele kabels of satellieten. Het biedt interactieve en op maat gemaakte inhoud voor bedrijven, in tegenstelling tot het lineaire aanbod van traditionele televisie.

Welke voordelen biedt zakelijke IPTV voor mijn bedrijf ten opzichte
van andere televisieoplossingen?

Het implementatieproces van zakelijke IPTV van RIAN omvat een analyse van jouw specifieke behoeften, het configureren van de juiste hardware en software, en het testen van de oplossing. De duur kan variëren afhankelijk van de complexiteit van jouw vereisten.

Hoe werkt het implementatieproces van zakelijke IPTV van RIAN
en hoe lang duurt het voordat het operationeel is?

Het implementatieproces van zakelijke IPTV van RIAN omvat een analyse van jouw specifieke behoeften, het configureren van de juiste hardware en software, en het testen van de oplossing. De duur kan variëren afhankelijk van de complexiteit van jouw vereisten.

Welke soorten content kan ik met zakelijke IPTV aanbieden?

Met zakelijke IPTV van RIAN kun je een breed scala aan content aanbieden, waaronder live televisie, video on demand, interne communicatievideo's en nieuwsfeeds.

Hoe zorgt RIAN ervoor dat mijn zakelijke IPTV-streams van hoge
kwaliteit zijn en geen onderbrekingen hebben?

RIAN zorgt voor hoge kwaliteit streams door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en netwerkoptimalisatie. Hierdoor worden onderbrekingen tot een minimum beperkt.

Welke mogelijkheden zijn er voor het aanpassen van de IPTV-interface?

Om aan de slag te gaan met het implementeren van onze TV-oplossingen voor uw bedrijf, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen om een consult te plannen en uw behoeften te bespreken.

Kan RIAN zakelijke IPTV integreren met andere systemen, zoals
mijn bestaande contentmanagementplatform of netwerkstructuur?

Ja, RIAN kan zakelijke IPTV integreren met jouw bestaande contentmanagementplatform of netwerkstructuur om een naadloze ervaring te garanderen.

Mijn gasten nemen een eigen device mee en kijken dan Netflix.
Is het dan alsnog interessant om een TV dienst af te nemen?

Ja, middels onze software oplossing is het eenvoudig om een eigen device te koppelen aan uw TV. Scan de QR code en uw apparaat maakt een tijdelijke verbinding met uw TV om uw eigen content te kunnen streamen.

Hoe kan RIAN ondersteuning bieden als zich problemen voordoen met mijn zakelijke IPTV-dienst?

RIAN biedt uitstekende technische ondersteuning in geval van problemen met jouw zakelijke IPTV-dienst. Ons team staat klaar om je te helpen en reageert snel op eventuele vragen of zorgen op afstand of op locatie.