De tv oplossing van de toekomst

IPTV de ultieme kijkervaring

RIAN's IPTV (Internet Protocol Television) is de ultieme TV-oplossing die een meeslepende kijkervaring naar je vingertoppen brengt. Met RIAN's IPTV kun je genieten van een uitgebreid aanbod van live tv-kanalen en exclusieve programma's in prachtig high definition, allemaal gestreamd rechtstreeks naar je apparaat via je internetverbinding. Zeg vaarwel tegen traditionele kabeltelevisie en omarm de toekomst van entertainment met RIAN's IPTV.

zo werkt het

Stabiel, legaal en betaalbaar

In kaart brengen

Wij verzamelen alle informatie over de mogelijkheden en wensen. Deze werken wij netjes voor u uit. Geen enkele locatie is hetzelfde en vraagt een gedegen onderzoek.

Installatie en configuratie

Wij zorgen dat alles netjes wordt geïnstalleerd en geconfigureerd zodat wij op locatie snel kunnen installeren. Uiteraard gaan wij niet weg voor alles werkt.

Monitoring en onderhoud

Wij monitoren actief of alles goed werkt. Mochten er problemen zijn dan lossen wij deze binnen de gestelde termijn op. Onze service stopt niet na installatie.

Is mijn netwerk wel toereikend voor IPTV?

Geen idee! Wij komen graag op locatie kijken om de mogelijkheden in kaart te brengen. Als het niet mogelijk is dan zullen wij dit eerlijk met jou communiceren. Niemand heeft baat bij een haperende dienst. Maar voor iedere uitdaging hebben wij een oplossing!

zo pakken wij het aan

In vier stappen van aanvraag naar installatie

1

Contact

Samen met een van onze experts bespreken we de wensen en mogelijkheden.

2

Schouwen

Indien er nog zaken niet helemaal duidelijk zijn komen wij op locatie om te schouwen.

3

Offerte

Wij brengen een offerte uit en nemen deze met u door. Na akkoord gaan wij voor u aan de slag

4

Installatie

Onze installateurs komen alles installeren en gaan niet weg voordat alles duidelijk is.

Veelgestelde IPTV vragen

Wat is zakelijke IPTV en hoe verschilt het van traditionele televisie?

Zakelijke IPTV is een moderne televisieoplossing waarbij televisie-uitzendingen worden verzonden via een IP-netwerk in plaats van traditionele kabels of satellieten. Het biedt interactieve en op maat gemaakte inhoud voor bedrijven, in tegenstelling tot het lineaire aanbod van traditionele televisie.

Welke voordelen biedt zakelijke IPTV voor mijn bedrijf ten opzichte
van andere televisieoplossingen?

Het implementatieproces van zakelijke IPTV van RIAN omvat een analyse van jouw specifieke behoeften, het configureren van de juiste hardware en software, en het testen van de oplossing. De duur kan variëren afhankelijk van de complexiteit van jouw vereisten.

Hoe werkt het implementatieproces van zakelijke IPTV van RIAN
en hoe lang duurt het voordat het operationeel is?

Het implementatieproces van zakelijke IPTV van RIAN omvat een analyse van jouw specifieke behoeften, het configureren van de juiste hardware en software, en het testen van de oplossing. De duur kan variëren afhankelijk van de complexiteit van jouw vereisten.

Welke soorten content kan ik met zakelijke IPTV aanbieden?

Met zakelijke IPTV van RIAN kun je een breed scala aan content aanbieden, waaronder live televisie, video on demand, interne communicatievideo's en nieuwsfeeds.

Hoe zorgt RIAN ervoor dat mijn zakelijke IPTV-streams van hoge
kwaliteit zijn en geen onderbrekingen hebben?

RIAN zorgt voor hoge kwaliteit streams door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en netwerkoptimalisatie. Hierdoor worden onderbrekingen tot een minimum beperkt.

Welke mogelijkheden zijn er voor het aanpassen van de IPTV-interface?

Om aan de slag te gaan met het implementeren van onze TV-oplossingen voor uw bedrijf, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen om een consult te plannen en uw behoeften te bespreken.

Kan RIAN zakelijke IPTV integreren met andere systemen, zoals
mijn bestaande contentmanagementplatform of netwerkstructuur?

Ja, RIAN kan zakelijke IPTV integreren met jouw bestaande contentmanagementplatform of netwerkstructuur om een naadloze ervaring te garanderen.

Mijn gasten nemen een eigen device mee en kijken dan Netflix.
Is het dan alsnog interessant om een TV dienst af te nemen?

Ja, middels onze software oplossing is het eenvoudig om een eigen device te koppelen aan uw TV. Scan de QR code en uw apparaat maakt een tijdelijke verbinding met uw TV om uw eigen content te kunnen streamen.

Hoe kan RIAN ondersteuning bieden als zich problemen voordoen met mijn zakelijke IPTV-dienst?

RIAN biedt uitstekende technische ondersteuning in geval van problemen met jouw zakelijke IPTV-dienst. Ons team staat klaar om je te helpen en reageert snel op eventuele vragen of zorgen op afstand of op locatie.