Razendsnel internet, ongeacht uw locatie.

Blijf altijd en overal verbonden met onze uitgebreide internet oplossingen! Fibre, Coax, Mobiel en/of Satelliet internet, RIAN installeert, configureert en beheert uw connectiviteit van A tot Z zodat u altijd online bent. Met onze innovatieve toepassingen kunnen wij verbindingen realiseren die veilig, robuust en unbreakable zijn. Wacht niet langer en start vandaag nog met de verbinding van de toekomst.

Ontdek wat wij doen

Met onze innovatieve features zorgen wij dat u een razendsnelle internetverbinding heeft, ongeacht uw locatie! Wij combineren diverse verbindingen en bundelen deze dankzij onze innovatie soft- en hardware oplossingen.

Wereldwijde dekking

Dankzij onze partnerships met Starlink, Eutelsat Oneweb kunnen wij u verbinden over de gehele wereld.

Slimme software

Dankzij de slimme software kunnen wij verbindingen stapelen of in 'slaapstand' zetten. Ze worden alleen gebruikt wanneer dat gewenst is!

Aanleg infrastructuur

Zonder een goede infrastructuur heeft u nog niets aan een internetverbinding. Wij installeren van router tot access point!

Integratie

Bestaande hardware wordt naadloos geintegreerd op onze dienstenverlening. Zo hoeft u niet alles te vernieuwen.

Monitoring

Alle diensten worden geimplementeerd in ons dashboard. Hierin heb je altijd inzicht in jouw connectiviteit.

Support

Internet is vaak onmisbaar, en dus ook de service die daarop wordt verleend. Wij staan altijd voor u klaar en reageren binnen de overeengekomen SLA.

Pijlers van onze internetdienst

Snel, stabiel en unbreakable

Smoothing
Door middel van slimme software kan latency worden verlaagd. Daarnaast wordt het het risico gemitigeerd van packet loss. Ideaal voor streaming of videogesprekken.
Failover
Door een of meerdere verbindingen standby te hebben staan, kan er meteen geschakeld worden naar de secundaire lijn zonder onderbreking van de verbinding.
Bonding
Bonding techniek zorgt voor een geruisloze bundeling van diverse providers naar één veilige stabiele verbinding met een hoge bandbreedte.

Één partij voor al uw internet services

Speedmeter internet

Monitoring

Met onze slimme tools bent u altijd op de hoogte over de status van uw verbinding of devices.
redundant internet

Reduntant

Failover zorgt ervoor dat zodra bijvoorbeeld uw glasvezelverbinding wegvalt, deze automatisch en soepel wordt overgenomen door een secundaire verbinding.
ticketsysteem rian

SLA

Wij bieden een robuuste verbindingen. Wij leggen dit graag vast met u middels een SLA waarin afspraken worden vastgelegd om alles duidelijk en inzichtelijk te houden.
firewall, beveiligd internet

Secure

Bedrijven krijgen steeds vaker te maken met aanvallen op cyber gebied. Wij zorgen dat het voor hackers lastig is om uw netwerk binnen te dringen.
wereldwijd internet

Wereldwijd

Via onze satelliet- en mobiele internetverbinding bent u overal ter wereld verbonden met het internet. Wij werken samen met diverse partijen welke hoge snelheidsverbindingen realiseren overal ter wereld.
green wifi icon

Van router tot accesspoint

Van 4G en 5G tot satelliet verbinding. Wij zorgen dat uw internetbandbreedte wordt verhoogd zodat u snel kunt surfen. Netwerken worden dusdanig ingericht dat belangrijke applicaties voorrang krijgen.

Integratie

Als u voor ons kiest wil dat niet zeggen dat u al uw bestaande apparatuur moet vervangen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden van uw bestaande apparatuur en integreren alles in ons dashboard.

Kom met ons in contact

Wij leggen graag uit wat er mogelijk is!

Er is geen uitdaging die wij uit de weg gaan om er voor te zorgen dat u kunt genieten van razendsnel internet of haarscherp beeld!

FAQ Internet

Wat doet RIAN?

RIAN installeert, configureert en beheert uw internet connectiviteit. Wij integreren uw actieve verbindingen in een stabiele verbinding. Hierdoor blijf je altijd online, ook als er een verbinding wegvalt. Via onze portal heeft u eenvoudig inzichtelijk in je internetconnectiviteit.

Is RIAN internetprovider?

Nee, RIAN is geen internetprovider. Wij hebben met veel providers contact maar zijn er zelf geen. RIAN combineert diverse internetverbinding en zorgt voor een veilige stabiele verbinding die zeer robuust is.

Voor wie is RIAN's internetoplossing bedoeld?

Onze oplossing is bedoeld voor bedrijven in diverse sectoren, denk hierbij aan maritiem, recreatief, bedrijven, tijdelijke locaties en voor de energiesector. Voor de thuisgebruikers die net dat beetje extra willen met een internetverbinding kan het ook een uitkomst bieden.

Wat is het voordeel van RIAN?

Traditionele internetproviders leveren slechts een enkele verbinding. Op het moment van storing zijn de gevolgen vaak groot en langdurig. Wij zorgen voor een actieve failover en bonding van verschillende verbindingen. Mochten er problemen zijn dan zijn wij binnen 24 uur op locatie om deze te verhelpen. Daarnaast zorgt onze SD-WAN integratie voor een encryptie waardoor uw verbinding beveiligd is tegen hackers.

Leveren jullie zelf verbindingen of integreren jullie slechts? 

Wij leveren zelf internetverbindingen. Door onze samenwerking met Eutelsat, Oneweb, KPN, Orange en Ziggo kunnen wij zelf verbindingen op locatie leveren. Wij kunnen uw verbinding van A tot Z faciliteren.

Wat kan ik allemaal doen met jullie dashboard?

Ons portal is zo gemaakt dat u altijd kunt zien wat er gebeurd. Al uw connectiviteit wordt gebundeld in één omgeving. Splits uw wifi netwerk, upgrade uw bundels, monitor snelheden of vraag om hulp met uw vraagstukken.