Unbreakable Internet

Blijf altijd en overal verbonden met onze uitgebreide internet oplossingen! Fibre, Coax, Mobiel en/of Satelliet internet, RIAN installeert, configureert en beheert uw connectiviteit van A tot Z zodat u altijd online bent. Met onze innovatieve toepassingen kunnen wij verbindingen realiseren die veilig, robuust en unbreakable zijn. Wacht niet langer en start vandaag nog met de verbinding van de toekomst.

Één partij voor al uw internet services

Speedmeter internet

Snel internet

Door onze oplossing heeft u een hoge bandbreedte verbinding die nooit uitvalt door combinatie van diverse verbindingen.
redundant internet

Betrouwbaar

Failover zorgt ervoor dat zodra bijvoorbeeld uw glasvezelverbinding wegvalt, deze automatisch en soepel wordt overgenomen door een secundaire verbinding.
ticketsysteem rian

SLA

Wij bieden een robuuste verbindingen. Wij leggen dit graag vast met u middels een SLA waarin afspraken worden vastgelegd om alles duidelijk en inzichtelijk te houden.
firewall, beveiligd internet

Veiligheid

Bedrijven krijgen steeds vaker te maken met aanvallen op cyber gebied. Wij zorgen dat het voor hackers lastig is om uw netwerk binnen te dringen.
wereldwijd internet

Wereldwijd

Via onze satelliet- en mobiele internetverbinding bent u overal ter wereld verbonden met het internet. Wij werken samen met diverse partijen welke hoge snelheidsverbindingen realiseren overal ter wereld.
green wifi icon

Draadloos

Van 4G en 5G tot satelliet verbinding. Wij zorgen dat uw internetbandbreedte wordt verhoogd zodat u snel kunt surfen. Netwerken worden dusdanig ingericht dat belangrijke applicaties voorrang krijgen.

Integratie

Als u voor ons kiest wil dat niet zeggen dat u al uw bestaande apparatuur moet vervangen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden van uw bestaande apparatuur en integreren alles in ons dashboard.

Connectivity that never fails

redundant internet

Failover

Door een of meerdere verbindingen standby te hebben staan, kan er meteen geschakeld worden naar de secundaire lijn zonder onderbreking van de verbinding.
bonding technology

Bonding

Bonding techniek zorgt voor een geruisloze bundeling van diverse providers naar één veilige stabiele verbinding met een hoge bandbreedte.


WAN smoothing

WAN smoothing

Door middel van slimme software kan latency worden verlaagd. Daarnaast wordt het het risico gemitigeerd van packet loss. Ideaal voor streaming of videogesprekken.

Tijdelijke oplossing

Wij faciliteren tijdelijke internetoplossingen voor zakelijk gebruik. Denk hierbij aan bouwlocaties waarbij een firewall noodzakelijk is.

Koop of huur

Aanschaf van hardware of huren? Wij bekijken graag samen naar een oplossing die voor iedereen werkbaar is. Hiermee kan de initiële investering laag worden gehouden.

24/7 Monitoring

Met onze SLA is het mogelijk om 24/7 monitoring af te nemen. Voor de cruciale momenten.
Speedmeter internet

Dashboard

Verkrijg toegang tot ons custom dashboard, vanuit waar je alle verbindingen zelf kunt monitoren.

Draadloos netwerk

Wij faciliteren draadloze netwerken van A tot Z. Splitsing van wifi netwerken of het creëren van een gasten wifi met ticketsysteem.

Bekabeld netwerk

Wij beheren en monitoren Coax, Fibre of alle andere soorten bekabelde verbindingen.

Begin vandaag met de connectiviteitsoplossing van de toekomst.

A CRM Platform For Power Users - Dataplus X Webflow Template

Hoe werkt het?

Veelgestelde Internet vragen

Wat doet RIAN?

RIAN installeert, configureert en beheert uw internet connectiviteit. Wij integreren uw actieve verbindingen in een stabiele verbinding. Hierdoor blijf je altijd online, ook als er een verbinding wegvalt. Via onze portal heeft u eenvoudig inzichtelijk in je internetconnectiviteit.

Is RIAN internetprovider?

Nee, RIAN is geen internetprovider. Wij hebben met veel providers contact maar zijn er zelf geen. RIAN combineert diverse internetverbinding en zorgt voor een veilige stabiele verbinding die zeer robuust is.

Voor wie is RIAN's internetoplossing bedoeld?

Nee, RIAN is geen internetprovider. Wij hebben met veel providers contact maar zijn er zelf geen. RIAN combineert diverse internetverbinding en zorgt voor een veilige stabiele verbinding die zeer robuust is.

Wat is het voordeel van RIAN?

Traditionele internetproviders leveren slechts een enkele verbinding. Op het moment van storing zijn de gevolgen vaak groot en langdurig. Wij zorgen voor een actieve failover en bonding van verschillende verbindingen. Mochten er problemen zijn dan zijn wij binnen 24 uur op locatie om deze te verhelpen. Daarnaast zorgt onze SD-WAN integratie voor een veilige verbinding.

Leveren jullie zelf verbindingen of integreren jullie slechts? 

Wij leveren zelf internetverbindingen. Door onze samenwerking met Eutelsat, Oneweb, KPN, Orange en Ziggo kunnen wij zelf verbindingen op locatie leveren. Wij kunnen van uw verbinding van A tot Z faciliteren.

Wat kan ik allemaal doen met jullie portal?

Ons portal is zo gemaakt dat u altijd kunt zien wat er gebeurd. Al uw connectiviteit wordt gebundeld in één omgeving. Splits uw wifi netwerk, upgrade uw bundels, monitor snelheden of vraag om hulp met uw vraagstukken.

Back to top