TV voor alle ondernemingen

Ontdek de kracht van zakelijke TV met RIAN. Of het nu gaat om kantooroplossingen of uitgebreide IPTV-oplossingen voor hotels en andere organisaties, wij bieden de meest betrouwbare en op maat gemaakte oplossingen. Laat ons uw bedrijf voorzien van hoogwaardige TV-oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Één partij voor al uw zakelijk TV services

Custom

De content die wij leveren middels satelliet of internet is customizable. Denk hierbij aan een infokanaal of een uitstraling in uw huisstijl. Verhoog de beleving van uw gasten!

Eigen content

RIAN heeft de televisie rechten van een groot aantal omroepen in huis. Hierdoor ben je niet afhankelijk van de grote aanbieders, maar kun je bij ons alles afnemen.
ticketsysteem rian

SLA

Wij bieden een robuuste televisie oplossing. Wij leggen dit graag vast met u middels een SLA waarin afspraken worden vastgelegd om alles duidelijk en inzichtelijk te houden.

Expertise

Al jaren zijn wij de expert op het gebied van televisiesignalen. Van schotel tot glasvezel wij hebben de expertise in huis om u van dienst te kunnen zijn.

Voordelig

Omdat wij zelf de rechten voor televisie content bezitten kunnen wij de signalen veelal voor een voordelig tarief leveren.

Flexibel

Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan één netwerkstructuur. Of u nu Coax, utp of alleen wifi op locatie heeft, wij zoeken een oplossing.

Integratie

Wij zorgen voor een vlekkeloze integratie van de content op uw bestaande infrastructuur. En zorgen dat deze volledig beheerbaar wordt opgeleverd aan de klant.

Een uitgebreid TV aanbod

Eigen content

RIAN heeft eigen content rechten voor IPTV. Er is geen sprake van een tussenpartij of schimmige overeenkomsten met derden. Bij ons neemt u het direct af van de bron.

Diverse aanlevermethoden

Aanvoer van signaal kan via een satellietinstallatie of via Internet. Het signaal kan worden gedistribueerd via DVB-C/T of via IP. Hiermee kan 95% van de zakelijke markt geholpen worden.


Flexibel

Wilt u uw de dienst aanpassen? Heeft u nieuw aanbod? Via ons dashboard kunt u eenvoudig bepalen wat de gast krijgt te zien. Upgrade uw zenderpakket eenvoudig via uw eigen portal.

Narrowcasting

Stuur vanuit één centraal punt een boodschap of informatie naar de juiste persoon.

Koop of huur

Aanschaf van hardware of huren? Wij bekijken graag samen naar een oplossing die voor iedereen werkbaar is. Hiermee kan de initiële investering laag worden gehouden.

24/7 Monitoring

Met onze SLA is het mogelijk om 24/7 monitoring af te nemen. Voor de cruciale momenten.
Speedmeter internet

Dashboard

Verkrijg toegang tot ons custom dashboard, vanuit waar je de TV dienst zelf kunt beheren. Pas layouts aan of toon andere informatie op de televisies, zoals evenementen.

TV over COAX

Heeft u slechts een COAX netwerk op locatie? Geen probleem wij hebben hier jarenlange ervaring mee en zorgen dat u nog jarenlang gebruik kunt maken van dit netwerk.

TV over Internet

Oftewel IPTV genoemd. Wij hebben verschillende opties om te content op uw TV te krijgen. Apps, rechtstreeks of middels een setupbox.

Hoe werkt het?

Veelgestelde TV vragen

Wat voor soort TV-oplossingen bieden jullie aan?

We bieden een scala aan TV-oplossingen voor bedrijven, van eenvoudige kantooroplossingen tot uitgebreide IPTV-oplossingen voor hotels en andere organisaties, onafhankelijk van de bestaande infrastructuur.

Kunnen jullie een maatwerk dienst leveren gebaseerd op onze behoefte?

Ja, we kunnen onze TV-oplossingen aanpassen aan uw specifieke behoeften, of u nu bepaalde functies vereist of unieke technische vereisten hebt. Denk hierbij aan een eigen zender met lokale content of advertenties.

Hoe integreren jullie TV-oplossingen met onze bestaande infrastructuur?

Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met uw bestaande infrastructuur, zodat u kunt profiteren van de voordelen van een nieuw TV-systeem zonder opnieuw veel geld te hoeven investeren.

Installeren jullie ook op locatie?

Ja, we bieden installatiediensten voor onze TV-oplossingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles correct is ingesteld en soepel functioneert. Tevens werken wij samen met een aantal system integrators.

Hoe ziet het prijsmodel er uit?

Ons prijsmodel varieert afhankelijk van de specifieke TV-oplossing die u kiest en de omvang van uw project. We bieden een scala aan prijsopties om te voldoen aan verschillende budgetten en vereisten.

Hoe kunnen we aan de slag met het implementeren van jullie TV diensten?

Om aan de slag te gaan met het implementeren van onze TV-oplossingen voor uw bedrijf, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen om een consult te plannen en uw behoeften te bespreken.

Ik heb internet van een andere provider, is dit een probleem?

Nee, we bieden onafhankelijk van uw internetleverancier onze dienst aan. Vaak leveren de grote providers geen maatwerk oplossing. We bekijken uw huidige situatie en geven een advies over een mogelijke oplossing die kan worden geïmplementeerd.

Mijn gasten nemen een eigen device mee en kijken dan Netflix.
Is het dan alsnog interessant om een TV dienst af te nemen?

Ja, middels onze software oplossing is het eenvoudig om een eigen device te koppelen aan uw TV. Scan de QR code en uw apparaat maakt een tijdelijke verbinding met uw TV om uw eigen content te kunnen streamen.

Begin vandaag met de connectiviteitsoplossing van de toekomst.

A CRM Platform For Power Users - Dataplus X Webflow Template
Back to top