Partners en leveranciers

RIAN staat al jaren voor een hechte samenwerking met onze partners en leveranciers. Door de nauwe samenwerking kunnen wij een uniek aanbod bij de klant neerleggen. Wil je reseller worden van een van onze diensten? Lees dan verder.

Oneweb

Oneweb is een Brits bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van een wereldwijd satellietnetwerk voor breedbandinternet. Het doel van Oneweb is om overal ter wereld snel en betrouwbaar internet beschikbaar te maken, ook in afgelegen gebieden waar dit momenteel nog niet mogelijk is. Om dit te realiseren werkt Oneweb aan de bouw en lancering van honderden satellieten die in een lage baan om de aarde draaien.

RIAN en Oneweb werken samen om dit netwerk overal ter wereld in te kunnen zetten. Door de samenwerking met Oneweb kan RIAN haar expertise en kennis op het gebied van antennesystemen verder uitbreiden en toepassen in een snel groeiende markt. Tegelijkertijd draagt RIAN bij aan de realisatie van het ambitieuze doel van Oneweb om snel en betrouwbaar internet beschikbaar te maken voor iedereen, waar ter wereld men zich ook bevindt.
Oneweb LEO internet

Odido

Als een vooraanstaande mobiele telecomprovider heeft T-Mobile een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van uitstekende mobiele diensten en een breed scala aan communicatieoplossingen. Hun uitgebreide dekking en snelle 4G- en 5G-netwerken bieden klanten de vrijheid om overal en altijd verbonden te blijven.

RIAN BV heeft zijn stempel gedrukt op de wereld van internetconnectiviteit door middel van SD-WAN. Met hun geavanceerde technologie kunnen bedrijven profiteren van een stabiele, veilige en efficiënte netwerkstructuur die meerdere verbindingen combineert, zoals glasvezel, LTE en kabel.

Door de krachten te bundelen, hebben T-Mobile en RIAN BV een unieke propositie kunnen bieden aan hun klanten. Mobiele gebruikers profiteren nu van een naadloze overgang tussen mobiel en vast internet, waardoor ze altijd online blijven, zelfs in gebieden met minder mobiele dekking.

Zakelijke klanten hebben toegang tot op maat gemaakte SD-WAN-oplossingen die de netwerkprestaties optimaliseren en de bedrijfsvoering efficiënter maken. Dit stelt bedrijven in staat om te groeien en zich aan te passen aan de steeds veranderende zakelijke omgeving.